فواید نوشیدن قهوه برای سلامتی

 بسیاری از تحقیقات اخیر نشان داده است که قهوه دارای فواید بالقوه ای برای سلامتی میباشد. این مطلب واضح و روشن است که قهوه برای شروع روزی شاد در صبح یا هوشیار نگه داشتن افراد در طول روز بسیار مفید است.

 مردم آمریکا هر روز 400 میلیون فنجان از این نوشیدنی فوق العاده دلچسب با ترکیبات پیچیده را می نوشند که حاوی بیش از 1000 ترکیب متفاوت و دلچسب است که می تواند بر بدن تأثیر بگذارد. رایج ترین آنها کافئین ، که یک محرک سیستم عصبی است که اثرات مثبت شناختی بر سیستم عصبی داردو پلی فنول ها ، آنتی اکسیدان هایی که می توانند به کاهش یا جلوگیری از آسیب سلولی در بدن کمک کنند، میباشد.

 

اگرچه محققان هنوز دقیقا نمیدانند که کدام یک از ترکیبات قهوه مسئول تولید نتایج تقویت کننده سلامتی در بدن اشخاص در تحقیقات مورد نظر آنهاست ، شواهدی وجود دارد که نوشیدن قهوه ممکن است به بهبود قابل توجهی از موارد زیر کمک کند:

 بهبود سلامت کلی با قهوه

 تجزیه و تحلیل بر روی تقریبا 220 مطالعه بر روی افرادی که در BMJ در سال 2017 قهوه می نوشیدند منتشر شد، نشان داد که مصرف کنندگان قهوه ممکن است از مزایای سلامت بهتری نسبت به افرادی که قهوه نمی نوشند، بهره مند شوند.

 این تجزیه و تحلیل نشان داد افرادی که قهوه می‌نوشند نسبت به کسانی که قهوه نمی‌نوشند، 17 درصد کمتر در معرض خطر مرگ زودهنگام آنهم به هر دلیلی، 19 درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی و 18 درصد کمتر در معرض ابتلا به انواع سرطان قرار داشتند.

 محافظت در برابر دیابت نوع 2 با نوشیدن قهوه

 یک مطالعه در سال 2014 توسط محققان هاروارد که در مجله مربوط به دیابت منتشر شد، نزدیک به 124000 نفر را به مدت 16 الی 20 سال زیر نظر داشت.

 

 

اشخاصی که مصرف قهوه خود را بیشتر از یک فنجان در روز طی یک دوره چهار ساله افزایش دادند، 11 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 قرار گرفتند. خطر ابتلا به این بیماریهای قلبی در افرادی که روزانه یک فنجان از مصرف خود را کاهش داده بودند، 17 درصد بیشتر بود.

 علت آن ممکن است آنتی اکسیدان های موجود در قهوه باشد که التهاب را که عامل ابتلا به دیابت نوع 2 در بدن میباشد را کاهش داد.

 

 بیماری پارکینسون را با قهوه کنترل کنید

 

بیماری پارکینسون ، یک اختلال عصبی نا توان کننده است. تقریبا 6/1 میلیون نفر در جهان در سال 2016 به بیماری پارکینسون مبتلا بودند. سن شروع این بیماری بالای 60 سال بود. تخمین زده شده است که این بیماری در مردان بیشتر از زنان میباشد و حتی مشاهده شده که از هر 10 مورد یک مورد قبل از پنجاه سالگی مبتلا شده است.

 ویژگی اصلی بیماری پارکینسون، کاهش سرعت عملکرد حرکتی ، لرزش دستها در حالت استراحت، سفتی عضلات واختلالات در راه رفتن است. این بیماری تخریب پیش رونده نورونهای دوپامینرژیک در مغز میانی جمجمه میباشد. در حال حاضر هیچ درمان خاصی برای جلوگیری یا کاهش روند از بین رفتن این عصب و کاهش دوپامین ناشی از آن در مغز وجود ندارد.

بعضی مطالعات نشان داده اند که مصرف کافئین می تواند تا حدی خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش دهد و تحقیقات منتشر شده در سال 2012 در مجله آکادمی نورولوژی آمریکا نشان داد که قهوه سیاه می تواند به کنترل حرکات غیرارادی افرادی که به بیماری پارکینسون مبتلا هستند کمک کند. (در عوض نوشیدن 8 فنجان از چای سیاه ، تنها دو فنچان قهوه کافی است تا همان حجم از کافئین را دریافت کنید.)

 تحقیقات تجربی و اپیدمیولوژیک مطالعات و تحقیقاتش را بر روی شیوه زندگی، رژیم غذایی مناسب و عوامل خطرزای محیطی از جمله مصرف قهوه متمرکز کرده است.

 

قهوه کافئین دار و خطر ابتلا به بیماری پارکینسون

 تعداد زیادی از مطالعات اپیدمیولوژیک یک رابطه معکوس به دوز بین مصرف قهوه/کافئین و خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را گزارش می دهند. به نظر می رسد مصرف قهوه ، باعث کاهش یا تاخیر در ایجاد این بیماری می شود و برعکس کافئین به احتمال زیاد عامل ایجاد کننده آن است. با این حال، تحقیقات بین کافئین و هورمون درمانی هنوز نیاز به توضیح بیشتر دارد.

 

اولین مطالعه پیش بینی کننده بر روی 8004 مرد ژاپنی آمریکایی ساکن هاوایی که در طول مدت ​​27 سال انجام شد، ارتباط معکوس بین بروز بیماری پارکینسون با کاهش 5 برابری خطر را برای افرادی که بیش از 4 فنجان نوشیدنی می نوشند گزارش کرد. قهوه روزانه در مقایسه با افراد غیر مصرف کننده، همین رابطه معکوس برای کافئین از منبعی که کافئین موجود درقهوه نبود نشان داده شد. تنها یک ارتباط معکوس ضعیف بین مصرف قهوه و خطر ابتلا به پارکینسون را نشان داد.

 

تعدادی متاآنالیز و بررسی انجام شده است که با هم این نتیجه گیری را تایید می کند که مصرف قهوه با کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون مرتبط است. ولی کافئین مصرفی از مواد غذایی دیگر غیر از قهوه با افزایش ابتلا به بیماری پارکینسون مواجه است.

 یک پژوهش در سال 2002 از 20 مطالعه گزارش داد که خطر جهانی ابتلا به بیماری پارکینسون در مصرف کنندگان قهوه نسبت به افرادی که قهوه نمی نوشند 31٪ کاهش یافته است. بعضی از مطالعات فردی ، با مصرف بیش از 4 فنجان قهوه در روز، کاهش بسیار جدی 80 درصدی از خطر ابتلا بهاین بیماری را نشان دادند.

 یک تحقیق در سال 2012 از تقریبا 305000 نفر شرکت‌کننده در مؤسسه ملی سلامت رژیم غذایی و مطالعه سلامت نشان داد که مصرف بیشتر کافئین با خطر کمتر بیماری پارکینسون در مردان و زنان مرتبط است. نویسندگان یک متاآنالیز از مطالعاتی که انجام دادند ، تأیید کردند مصرف کافئین با خطر ابتلا به پارکینسون در مردان و زنان ارتباط معکوس دارد و بیان کردند که هیچ تفاوت جنسیتی در رابطه بین کافئین و بیماری پارکینسون وجود ندارد.
بررسی دیگر در سال 2018 همچنین تأیید کرد که بیشتر گزارش‌ها نشان می‌دهند که مصرف متوسط ​​قهوه ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های عصبی را کاهش دهد.

 


مطالعه‌ای که بر روی 77000 زن انجام شد و به مدت 18 سال پیگیری شد، گزارش داد که در آن‌هایی که هورمون‌های پس از یائسگی مصرف نمی‌کنند، قهوه به اندازه مردان در برابربیماری پارکینسون محافظت می‌کند. در زنانی که استروژن مصرف می‌کردند، خطر ابتلا به پارکینسون با وجود مصرف کم قهوه مشابه مردان بود، اما در زنانی که 6 فنجان یا بیشتر قهوه مصرف می کردند، در مقایسه با افرادی که قهوه نمی‌نوشیدند، به طور قابل‌توجهی کاهش خطر ابتلا چهار برابر شد.

 

مکانیسم عمل کافئین بر سلامتی

 مطالعات و تحقیقات تجربی مکانیسم عمل نقش پیشگیرانه کافئین ،در ایجاد بیماری پارکینسون را شناسایی کرده اند.

 دوزهای پایین کافئین ، عمدتاً با گیرنده‌های آدنوزین ، که با گیرنده‌های دوپامینرژیک در جسم مخطط، یعنی ناحیه مغزی که در حرکت و کنترل حرکت نقش دارد و در آن انتقال نورون دوپامینرژیک به‌طورقابل ملاحظه ای در بیماران مبتلا به پارکینسون مختل می‌شود، تضاد می‌کند. در جسم مخطط، مسدود شدن گیرنده های آدنوزین ، باعث افزایش حرکت می شود .

 در حیوانات، کافئین با علائم بیماری پارکینسون تزریق شده در موش‌ها مقابله می‌کند و اثرات درمان این بیماری، پیش‌ساز دوپامین، را افزایش می‌دهد.

 

داده های به دست آمده از چندین مطالعه پیش بالینی به اثرات مفید آنتاگونیست های مزمن گیرنده آدنوزین(مانند کافئین) بر ناتوانی حرکتی افراد مبتلا به این بیماری و عوارض حرکتی ناشی از درمان طولانی مدت اشاره می کند و نشان می دهد که آنها در درمان علامتی موثر خواهند بود و میتوان به بهبود بیماری امیدوار بود.

 آنتاگونیست های آدنوزین، از جمله آگونیست های کافئین دارای خواص محافظت کننده عصبی هستند و می توانند باعث تخریب سلول های دوپامینرژیک در مدل های مختلف حیوانی شوند.

 نقش پلی‌مورفیسم‌های ژنتیکی در تحقیقات مختلفی مورد توجه قرار گرفته است. یک ارزیابی از بروز و شیوع بیماری پارکینسون با مصرف قهوه مادام‌العمر و پلی‌مورفیسم‌ها نشان داد که ارتباط با مصرف روزانه قهوه در میان حامل‌های آلل‌های مختلف در ADORA2A و ​​CYP1A269 قوی‌ترین است. با این حال، مطالعه بیشتر در مورد فعل و انفعالات بین پلی‌مورفیسم‌های GRIN2A و CYP1A2، با مصرف کافئین در تعیین خطر پارکینسون رانشان نداد.

 

کند کردن پیشرفت زوال عقل با نوشیدن قهوه

 در سال 2012 در یک مطالعه که در مجله بیماری آلزایمر منتشر شد، محققان فلوریدا سطح کافئین خون را در افراد مسن با اختلالات شناختی ضعیف آزمایش کردند، که می تواند پیش درآمدی برای زوال عقل شدید از جمله بیماری آلزایمر باشد.

 

هنگامی که محققان دو تا چهار سال بعد ، این افراد را مجددا مورد ارزیابی قرار دادند، آنهایی که سطح خونشان حاوی مقادیری از کافئین معادل سه فنجان قهوه بود، نسبت به کسانی که کافئین کم یا اصلا مصرف نکرده بودند، بسیار کمتر به زوال عقل تبدیل شدند. بعضی افراد با خرید قهوه و نوشیدن آن سعی دارند از ابتلا به بیماری آلزایمر پیشگیری کنند و خرید قهوه اصفهان میتواند شما را در انتخاب قهوه با کیفیت راهنمایی کند.

 

با قهوه از کبد محافظت کنید

 چندین پژوهش انجام شده و منتشر شده در مجلات معتبر نشان داده اند که مصرف قهوه اثرات مفیدی بر کبد دارد، از جمله کاهش خطر مرگ ناشی از سیروز کبدی، کاهش سطح آنزیم های مضر کبدی و زخم های کبدی در افراد مبتلا به هپاتییت.

 

تیم تحقیقی بر روی کبد ، اثرات کافئین بر سلامت کبد را مورد بررسی قرار می دهند. چندین دهه است که کارشناسان ،مصرف قهوه را با کاهش خطر ابتلا به سیروس کبدی مورد بررسی قرار داده اند. اما تنها مصرف قهوه نبوده است که مورد سوال بوده بلکه عوامل سبک زندگی نیز تاثیر به سزایی داشته است و یافته ا را مورد بررسی بیشتری قرار داده است.

 الیوت تاپر دانشیار پزشکی میشیگان ،با متخصصان کبد از دانشکده پزشکی هاروارد درخواست کرد که با او همکاری کنند و اثرات مصرف قهوه بر سلامت کبد را مطالعه کنند.

 این تیم از نظرسنجی ملی سلامت ،برای بررسی 4510 فرد 20 ساله یا بالاتر از 20 سال و هپاتیت ویروسی استفاده کردند. هر شرکت کننده واجد شرایط نیز ،یک آزمون الاستوگرافی کامل دریافت کرد.

 

 

تاپر می گوید: «این مهم است که بدانیم راههای متعددی برای شناسایی سلامت کبد وجود دارد. آزمایش‌های خونی وجود دارد که می‌تواند سرنخ‌هایی ارائه دهد، نمونه‌برداری‌های کبدی وجود دارند که بسیار تهاجمی‌تر هستند، اما مطالعه کل جمعیت به این شیوه دشوار است.»

 بنابراین، تاپر و همکارانش تصمیم گرفتند از آزمون الاستوگرافی استفاده کنند تا به طور واقعی ، خاصیت ارتجاعی کبد را ارزیابی و سفتی آن را آشکار کند. زیرا به طور اساسی ، هر چه کبد سفت تر باشد، ناسالم تر است.

 این معاینه از فناوری اولتراسوند استفاده می کند و سفتی کبد را از طریق مشاهده موج حرکتی که در کبد حرکت می کند، اندازه گیری می کند.

 با کاوشگری که از ناحیه دنده عبور داده میشود و سپس موج حرکت را در داخل بدن ایجاد می‌کند .کبد تکان میخورد و سرعت حرکت آن به سفتی آن تعبیر می شود . همه اینها از طریق پوست انجام میشود.

 دکر تاپر و تیمش ، قهوه کافئین دار را با قهوه و چای بدون کافئین مقایسه کردند. آنها همچنین مواردی مانند اشخاصی که نوشیدنی های شیرین شده با شکر مصرف میکردند و عوامل سبک زندگی آنها در مجموعه شرکت کنندگان خود تنظیم کردند وآنها را مورد بررسی قرار دادند.

 تاپر می‌گوید: «وقتی بیماران مبتلا به بیماری کبدی تشخیص داده می‌شدند، اغلب آنها از پزشکان خود در مورد اصلاح رژیم غذایی شان می‌پرسیدند. «مثلاً چه چیز بخورم یا نخورم، چه چیز بنوشم یا ننوشم تا بهتر شوم؟»

 در حالی که پاسخ به این سؤالات معمولاً مصرف غذاها و سبزیجات کامل میباشد، ، سال ها تحقیق در مورد مصرف قهوه و ارتباط با کبد سالم تر نیز انجام گرفته شده است.

 

این تیم دریافتند که افرادی که بیش از سه فنجان قهوه در روز مصرف می‌کنند، با در نظر گرفتن فاکتورهای سبک زندگی، میزان سفتی کبد را میتوانند کاهش دهند. آنها همچنین دریافتند که همین افراد با کاهش خطرات مرتبط با افزایش سفتی کبد مواجه شده اند. اما بر روی کبد چرب هیچ تاثیری ندارند و ارتباطی بین نوشیدن قهوه برای بیماری استئاتوز یا همان کبد چرب وجود نداشت. تنها تاثیر آن بر روی کبد ، کاهش فیبروز یا همان بافت اسکار کبد بود.

 

درباره قهوه بدانیم / قهوه و سلامتی

 طرفداران نوشیدن قهوه در سراسر جهان که به سراغ نوشیدنی صبحگاهی مورد علاقه خود می روند، احتمالاً به فواید یا خطرات آن برای سلامتی به طور جدی فکر نمی کنند. با این حال، این نوشیدنی ، طولانی مدت در تاریخ مورد بحث بوده است. قهوه عمده اصفهان شما را با انواع متفاوت قهوه آشنا خواهد کرد .

 در سال 1991 قهوه توسط سازمان بهداشت جهانی ، در فهرست سرطان‌زاهای احتمالی در این سازمان قرار گرفت. در سال 2016 این نوشیدنی از تردید خارج شد، زیرا تحقیقات نشان داد که این نوشیدنی با افزایش خطر ابتلا به سرطان هیچ ارتباطی ندارد. برعکس، در بین اشخاصی که به طور منظم قهوه می‌نوشیدند، خطر ابتلا به سرطان‌های خاص کاهش یافت. تحقیقات نشان می دهند که وقتی قهوه در حد اعتدال مصرف شود، می تواند به عنوان یک نوشیدنی سالم در نظر گرفته شود.

 

طبق دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها، مقدار متوسط ​​قهوه به عنوان 3 تا 5 فنجان در روز یا به طور متوسط ​​400 میلی گرم کافئین تعریف می شود. قهوه مخلوط پیچیده ای از هزار ماده شیمیایی است.فنجان قهوه ای که در کافی شاپ سفارش می دهید احتمالاً با قهوه ای که درمنزل دم می آورید متفاوت است. آنچه یک فنجان قهوه را تعریف می کند، نوع دانه های قهوه، نحوه برشته و روست شدن، میزان آسیاب و نحوه دم کردن آن است. واکنش انسان به قهوه یا کافئین نیز می تواند در افراد مختلف، متفاوت باشد.

 

مقدار کم تا متوسط ​​کافئین تا 300 میلی گرم ممکن است باعث افزایش هوشیاری، انرژی قابل ملاحظه و توانایی بیشتر در تمرکز شود، در حالی که دوزهای بالاتر ممکن است اثرات منفی مثل اضطراب، بی خوابی و بیقراری و افزایش ضربان قلب داشته باشد. با این حال، تحقیقات انجام شده در مورد قهوه در جهت فواید سلامتی است.

 

شواهد زیادی نشان داده که نوشیدن قهوه کافئین دار ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سرطان را افزایش نمی دهد. در واقع، مصرف 3 تا 5 فنجان قهوه به طور معمول در روز به طور مداوم با کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن مرتبط است. با این حال، بعضی از افراد ممکن است کافئین با در صد بالا را به دلیل علائم عصبانیت، اضطراب و بی خوابی تحمل نکنند.

 به طور طبیعی، کسانی که در کنترل فشار خون خود مشکل دارند، ممکن است مصرف قهوه خود را کاهش دهند. همچنین به زنان باردار توصیه می‌شود که روزانه کمتر از 2 فنجان قهوه، مصرف کنند، زیرا کافئین از طریق جفت به جنین می‌رود و با کاهش بارداری و وزن کم ، هنگام تولد نوزاد همراه است. اگر فردی به کافئین حساس باشد، قهوه بدون کافئین گزینه مناسبی است . همچنین مهم است که به خاطر داشته باشید چگونه از دم کردن قهوه خود لذت می برید.

 

نوشیدن قهوه و ارتباط آن با سلامتی قلب

 بر اساس مطالعاتی که در سال 2021 در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شد ، نوشیدن روزانه یک یا چند فنجان قهوه ساده و کافئین دار با کاهش قابل ملاحظه خطر طولانی مدت نارسایی قلبی در افراد مرتبط بود.

 

هر چند شواهد کافی برای حمایت از تجویز قهوه برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی وجود ندارد، اما به نظر می‌رسد این کشفیات اخیر یافته‌های قبلی را تقویت می‌کند و ثابت میکند که قهوه در واقع برای سلامت قلب مفید است.

 در سال 2013، مجله اپیدمیولوژی و پیشگیری اطلاعاتی منتشر کرد که همبستگی بین مصرف قهوه و بیماری های قلبی را تجزیه و تحلیل می کرد. اطلاعات برگرفتهه شده از 36 مطالعه مختلف نشان داد افرادی که 3 تا 5 فنجان قهوه در روز می نوشند نسبت به افرادی که کلا قهوه نمی نوشند یا بیش از 5 فنجان در روز می نوشند کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی قرار دارند. شاید دلیل آن بهبود کنترل رکهای خونی بر جریان خون و فشار خون میباشد.

 

اغلب نگرانی در مورد ارتباط بین کافئین و سلامت قلب وجود دارد، اما ویکتور تیلور متخصص تغذیبه میگوید: مصرف چای یا قهوه به میزان متوسط ​​ف معمولا بین 4 تا 5 فنجان در روز ، برای اکثر افراد مناسب است. تحقیقات نشان داده اند که این سطح از مصرف کافئین نباید برای سلامت قلب شما مضر باشد، ویا بر سطح کلسترول یا ریتم قلب شما تأثیر بگذارد.

 اگرچه نشان داده شده که نوشیدن قهوه باعث افزایش فشار خون می شود، اما این تاثیر معمولا موقتی است و اگر به طور منظم نوشیدنی کافئین دار مصرف کنید به مرور زمان به حداقل می رسد. برخی از افراد به کافئین حساسیت بیشتری نشان میدهند و احتمال دارد تپش قلب را تجربه کنند. ، پس معقولتر این است که از کافئین خودداری شود. اگر به دنبال منابع کافئین دار میگردید میتوانید آنرا در چای سبز، قهوه، چای ،نوشیدنی های انرژی زا، نوشیدنیهای گاز دار کولا و همچنین شکلات یافت کنید .

 

آیا قهوه می تواند به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب در نظر گرفته شود

 

مطالعات اخیر نشان داده که نوشیدن قهوه با طول عمر بیشتر مرتبط است، مهم این است که به نحوه درست مصرف قهوه خود فکر کنید. مصرف شکر ، خامه ، شربت و چربی اضافه شده به قهوه خود مسلما باعث افزایش وزن و افزایش سطح کلسترول در خون خواهد شد.

 

نوشیدن قهوه بدون افزودنیهای شیرین و جایگزینی شیر کامل بدون چربی، می تواند بیش از تمرکز بر کافئین به سلامت قلب شما کمک کند .

 

کاهش خطر ملانوما

 ملانووما به تومور با منشا سلولهای ملانین دار گفته می شود که یک تومور بدخیم پوستی است. این نوع سرطان بدخیم میتواند به سرعت در بدن گسترش پیدا کند. سرطان زمانی شروع ممیشود که سلولهای بدن شروع به رشد خارج از کنترل میکنند و اگر به موقع درمان نشود به سرعت در سطح بدن گسترش پیدا میکند.

 

.گفته می شود قرار گرفتن در برابر اشعه ماورائ بنفش به شدت گرفتن این بیماری کمک میکند . ملانوما همچنین میتواند در چشمها و همچنین به ندرت در داخل بدن شما ایجاد شود حتی گاهی در بینی این بیماری در زنان بیشتر در سنیند 40 سال در حال افزایش است .

این بیماری معمولا با خالهای رنگی غیر معمول قرمز در بدن ظاهر میشوند حتی ممکن است نشانه هایی از خارش و یا خونریزی جدید داشته باشند . همچنین ملانوما میتواند در نواحی ای که حتی در معرض اشعه خورشید قرار ندارند نیز ظاهر شوند مثل فضای بین انگشتان پا و کف دست و پوست سر یا دستگاه تنناسلی که به این موارد به عنوان ملانومای مخفی ذکر میشود. رسیدگی به موقع به این بیماری میتواند از گسترش این بیماری در بدن جلوگیری کند.

 

در سال 2015 در مجله موسسه ملی سرطان اطلاعاتی منتشر شد که عادات نوشیدن قهوه را در بیش از 447000 نفر در طی 10 سال بررسی کرد. محققان دریافتند افرادی که روزانه چهار فنجان یا بیشتر قهوه کافئین دار می نوشند نسبت به افرادی که قهوه بدون کافئین می نوشند یا قهوه نمی نوشند، 20 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به ملانوم هستند.

 

کاهش خطر مرگ و میر با نوشیدن قهوه

 نوشیدن قهوه در صبح شما می تواند به کاهش خطر مرگ کمک کند. یک مطالعه در سال 2022 نشان داد که مصرف متوسط ​​قهوه شیرین نشده و یا شیرین شده با شکر یا شربت با کاهش خطر مرگ و میر ارتباط دارد . این تحقیق نشان می‌دهد کسانی که روزانه 1.5 تا 3.5 فنجان قهوه می‌نوشیدند، از جمله با شکر، 30 درصد کمتر در معرض خطر مرگ در طول مطالعه بودند.

 توصیه هایی برای قهوه خورها، از استیون کی، پزشک خانواده در مرکز پزشکی دانشگاه RUSH : او می‌گوید: «مطمئناً با بسیاری از تحقیقات آشنا هستم که نشان می‌دهند قهوه تأثیری خاص در محافظت در برابر مواردی مانند سکته مغزی و دیابت و همچنین مشکلات قلبی عروقی دارد."

 

با این حال، دکتر استیون چند هشدار را ارائه می دهد: طرفداران قهوه باید روزانه از یک یا دو فنجان قهوه لذت ببرند، اما از آن به عنوان جایگزینی برای سایر رفتارهای سالم ویا حتی به عنوان دارو استفاده نکنند. به عبارتی ساده تر نوشیدنی خود را به عنوان دکتر خود نشناسید.
بعضی تحقیقات هنوز بر فواید قهوه و مضرات چربی و قندی که در بسیاری از نوشیدنیهای قهوه پیدا میشود بررسیهای بیشتری انجام میدهند.

 

به عنوان مثال، یک موکا حاوی شکلات سفید استارباکس ونوتی دارای 580 کالری، 22 گرم چربی و 75 گرم شکر است. در صورتیکه یک فنجان قهوه دم کرده ساده ، حاوی دو کالری، صفر کربوهیدرات و بدون چربی است. اگر نمیتوانید نوشیدنی قهوه تان را ساد ه بنوشید آنرا با ترکیباتی چون افزودنیهای کم چرب و کم کالری مانند شیر بدون چربی یا شیر بادام استفاده کنید در این صورت هم نوشیدنی سالم دارید و هم به سلامت بدن وقلب خود کمک کرده اید.

 

آیا قهوه فقط برای بزرگسالان است

 روچیلد می‌گوید: «این به هیچ وجه درست نیست که قهوه رشد بچه‌ها را متوقف می‌کند، اما چند دلیل خوب برای بچه ها وجود دارد که قهوه یا سایر نوشیدنی های کافئین دار مانند کولا و نوشیدنی های انرژی زا یا گاز دار ننوشند.

 یک مطالعه که در سال 2014 در مجله اطفال منتشر شد، نشان داد که حتی مقادیر خیلی کم از کافئین، معادل یک فنجان قهوه، فشار خون کودکان را افزایش می دهد و برای جبران افزایش فشار خون در بدن آنها ضربان قلب را کاهش می دهد. مهمتر از آن ، روچیلد می‌گوید، او نگران اختلال خواب و مسائل رفتاری اطفال است که ممکن است در نتیجه مصرف یک محرک ایجاد شود.

 

اگر رفلاکس اسیدی دارید از کافئین ملایم و بدون اسیدیته استفاده کنید . کافئین باعث شل شدن اسفنکتر معده به مری می شود که به اسید معده اجازه می دهد وارد مری شود. ویا اگر بی خوابی دارید ، مصرف کافئین خود را کاهش دهید زیرا که کافئین باعث اختلال در نظم خواب شما میشود. اگر پوکی استخوان دارید مصرف بیش از 4 فنجان در روز با از دست دادن کلسیم و احتمال شکستگی استخوان در ارتباط است.

 

از مصرف قهوه در حد اعتدال لذت ببرید

 از یک یا دو فنجان قهوه روزانه خود لذت ببرید، اما از مصرف قهوه زیاد به عنوان جایگزینی برای سایر رفتارهای سالم استفاده نکنید. اگر هر روز برای مبارزه با تنبلی و یا برای دریافت انرژی بعد از ناهار به نوشیدن قهوه تکیه می‌کنید، ممکن است به بیرون رفتن و پیاده‌روی 10 الی 20 دقیقه‌ای فکر کنید. این نه تنها به شما کمک میکند از خواب بیدار شوید ، بلکه از مزایای بسیاری نظیر سلامت استخوان و سلامت قلب و عروق نیز بهره مند خواهید شد.

 

فواید نوشیدن قهوه در دوران قائدگی و تاثیر آن بر سلامتی

 در اینجا به چند مطلی اساسی برای بانوان در خصوص مصرف قهوه در زمان دوره می پردازیم . همه آنچه که درباره این مطلب باید بدانیم در زیر بیان میکنیم  قهوه یک نوشیدنی دلچسب و پرمصرف است که بسیاری از مردم از نوشیدن آن لذت می برند، اما آیا برای دوره های قاعدگی مفید است یا باید از نوشیدن قهوه در این زمان صرف نظر کرد.! بحث در مورد اینکه چگونه کافئین بر چرخه های قاعدگی تأثیر می گذارد وجود دارد، اما نوشیدن قهوه در دوران قاعدگی هم می تواند مزایا و هم مضراتی داشته باشد. در این مقاله، مزایا و خطرات مصرف قهوه در دوره‌های قاعدگی بانوان را بررسی می‌کنیم و رهنمودهایی در مورد نحوه وارد کردن مصرف ایمن آن به رژیم غذایی خود ارائه می‌دهیم .

 

شواهد علمی محدودی در مورد فواید نوشیدن قهوه در دوران قاعدگی وجود دارد. با این حال، قهوه دارای فواید مختلفی برای سلامتی در بدن افراد است که بعضی از آنها ممکن است در دوران قاعدگی مفید باشد. در زیر به بعضی از فواید بالقوه قهوه و نوششیدن آن در دوران قاعدگی آورده شده است:

 مسکن درد
قهوه حاوی کافئین که یک مسکن طبیعی است. میباشد. مصرف کافئین در طول مدت قاعدگی احتمال دارد به تسکین دردهای قاعدگی و سایر دردهای مربوط به این دوره کمک کند. اگر می‌خواهید هر چه سریعتر درد را تسکین دهید، مصرف قهوه با کافئین بالا می‌تواند تا حد زیادی مفید باشد، اما همیشه این توصیه وجود دارد که مراقب مقدار مصرفی خود باشید، زیرا مصرف بیش از حد آن می‌تواند آسیب رسان باشد.

 

بهبود خلق و خو
در دوران قاعدگی به دلیل تغییرات هورمونی ، نوسانات خلقی و خستگی بانوان را کلافه میکند. نوشیدن قهوه ممکن است به بهبود خلق و خوی فرد و افزایش سطح انرژی وی کمک شایانی کند ، زیرا کافئین یک محرک طبیعی است.

 

کاهش نفخ
قهوه یک نوشیدنی ادرار آور است، به این معنی که می تواند به کاهش احتباس آب و نفخ که در طول قاعدگی رخ دهد کمک شایانی کند.

 افزایش هوشیاری
در طول قاعدگی، بسیاری از بانوان ممکن است به دلیل تغییرات هورمونی احساس بی حالی کنند و یا در تمرکز دچار اختلالاتی شوند. کافئین موجود در قهوه به افزایش سطح هوشیاری و بهبود تمرکز کمک میکند.

 خواص آنتی اکسیدانی
قهوه حاوی آنتی اکسیدان هایی است که به کاهش التهاب و محافظت از بدن ، در برابر آسیب سلولی کمک کند. این ممکن است در طول قاعدگی مفید باشد، زیرا التهاب می تواند دردهای قاعدگی را شدت داده و سایر علائم آن را بدتر کند.

 

تا زمانی که درباره فواید قهوه صحبت می کنیم، ذکر این نکته ضروری است که اگر به دنبال بهره بردن بهتر از فواید قهوه هستید، ممکن است در بخش طعم و مزه تردید کنید. بنابراین توصیه می‌کنیم دانه‌های قهوه با کیفیت را تهیه کنید که می‌توانید این کار را با رفتن به فروشگاه محلی خود انجام دهید یا می‌توانید قهوه را به صورت آنلاین برای ترکیب‌های ویژه‌ای از قهوه سفارش دهید.با مراجعه به فروشگاههای پخش عمده اصفهان شما می توانید از مزایای قهوه و انواع قهوه در این بخش بهره ببرید.

 

خطرات بالقوه نوشیدن قهوه در طول دوره

 در حالی که قهوه مزایای زیادی در طول دوره های قاعدگی دارد، مهم است که از خطرات مرتبط با نوشیدن قهوه نیز آگاه باشید. در اینجا به بعضی از خطرات احتمالی موجود اشاره ای میکنیم .

 کم آبی بدن
قهوه یک محرک ادرار آور است، بدین معنی که می تواند برون ده ادرار را در بدن افزایش دهد و منجر به کم آبی بدن شود. این می تواند به ویژه در دوره هایی که بدن در حال از دست دادن مایعات بویژه در دوران قاعدگی است مشکل ساز باشد.

 افزایش گرفتگی
همانطور که قهوه ممکن است به بعضی از بانوان در تسکین دردهای قاعدگی کمک کند، همچنین می تواند به دلیل اثرات محرکش بر روی عضلات صاف رحم، گرفتگی عضلات را در مواردی افزایش دهد.

 

بیخوابی
قهوه حاوی کافئین است که می تواند نظم خواب را بهم بریزد. مصرف قهوه در دوره‌های قاعدگی ممکن است بی‌خوابی یا سایر اختلالات نظم خواب را در این دوران بدتر کند.

 

عدم تعادل هورمونی
قهوه ممکن است تعادل هورمونی را در بعضی از بانوان مختل کند. همچنین می تواند در دوره هایی که تغییرات هورمونی در حال وقوع است ( در دوران قاعدگی ) مشکل ساز باشد.

 مشکلات گوارشی
قهوه می تواند سیستم گوارشی را تحریک کند و منجر به مشکلاتی نظیر سوزش سر دل، رفلاکس اسید معده و اسهال شود.

 اگر در طول چرخه قاعدگی، تمایل به مصرف قهوه دارید چند توصیه سالم ذکر میشود. روزانه بیش از 400 میلی گرم کافئین مصرف نکنید که میتوان گفت معادل 4 فنجان قهوه در روز است. در طول دوره های قاعدگی، مصرف کمتر از این مقدار برای جلوگیری از کم آبی بدن و یا افزایش گرفتگی عضلات و سایر خطرات بالقوه ممکن است مفید باشد.

 برای جلوگیری از کم آبی در بدن، هنگام نوشیدن قهوه خود ، همراه با قهوه آب فراوان بنوشید. حداقل 8 الی 10 لیوان آب در روز مصرف کنید.اهمچنین توصیه میشود از افزودنی های قندی به نوشیدنی قهوه خود ، خودداری کنید. افزودن شکر، شربت های طعم دار و خامه به قهوه تان می تواند کالری و شکر اضافی را در بدن شما ایجاد کند که این قضیه مناسب بدن شما نیست.به جای آن ، سعی کنید مقدار کمی شیر بادام یا نارگیل شیرین نشده اضافه کنید .

 

 

از واکنش های بدن خود نسبت به نوشیدنیهای تان آگاه باشید، واکنش بدن هرشخصی به قهوه متفاوت است، بنابراین به واکنش بدنتان به قهوه توجه بیشتری کنید. اگر اثرات منفی نظیر افزایش گرفتگی عضلات، مشکلات گوارشی یا مشکل درنظم خواب خود را تجربه کردید، بهتر است مصرف قهوه را کاهش دهید یا به طور کامل از نوشیدن قهوه خودداری کنید.

 مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی

 اگر درباره اینکه چگونه قهوه یا کافئین ممکن است بر دوره قاعدگی شما یا سلامت کلی تان تأثیر بگذارد نگران هستید ، با یک متخصص مراقبت های بهداشتی مشورت کنید.

 علاوه بر اثرات مثبت یا منفی که قهوه می تواند در طول دوره قاعدگی بر بدن بانوان داشته باشد، می تواند سایر اعضای بدن را نیز تحت تاثیر این اثرات قرار دهد. به یاد داشته باشید که واکنش بدن هر شخصی به قهوه متفاوت است و چیزی که برای یک فرد موثر است ممکن است برای فرد دیگری موثر واقع نشود . توجه به پاسخ های بدن و تنظیم میزان مصرف قهوه بر اساس واکنشهای بدن ضروری است. علاوه بر این،همانطور که قهوه ممکن است در طول دوره های قاعدگی تسکین بخش باشد، روش های دیگری نیز برای مدیریت علائم وجود دارد، از جمله ورزش، رژیم غذایی سالم و استراحت کافی.

 

 

 

 

نظرات (0)

0 از 5 براساس 0 رای
هنوز نظری ارسال نشده است

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. بهتر است نام و نظر خود را فارسی تایپ کنید ( برای انتشار سریع نظر یا افزودن فایل پیوست، باید وارد حساب کاربری خود شوید ) عضویت یا ورود به حساب کاربری.
Rate this post:
پیوست (0 / 3)
انتشار موقعیت

چاپ   ایمیل